Egyéb

Milyen a jó gyerekbicikli?

Manapság ez a fantasztikus termék mindenki igényének megfelelő választékban van jelen az üzletekben. A gyerekbicikli kínálatában a kisebbek és nagyobbak is bátran válogathatnak. A gyártók mindenegyes darabot minőségi alapanyagok felhasználásával készítenek el. A kellék erős szerkezetű, hiszen amíg csemetéje megtanul kerékpározni, addig több baleset is előfordulhat. Tehát a strapabíróság is rendkívül fontos szempont, amelyet vásárlásnál figyelembe kell venni. A gyerekbicikli többféle méretben készül, ezt korosztály, magasság, azaz lábhossz szerint határozzák meg.

Ez utóbbit combtőtől a talpig kell lemérni. Szinte mindegyik darab állítható üléssel rendelkezik, így ha megvásárol egy ilyen terméket, több éven keresztül hasznára lesz a kicsinek. A fiúk és a lányok különböző színek közül válogathatnak, kedvük és ízlésük szerint. A gyerekbicikli valamelyikét érdemes beszerezni, hiszen jól fog járni vele. A gyermek több időt fog kint tölteni a szabadban és a sportot is megszeretteti általa. Olvasd tovább

Mire jó a futás? Hatása a szervezetünkre

Sokan, ha meghallják azt a szót, hogy futás, nem asszociálnak valami kellemes, élvezetes örömforrási formával. Az ilyen fajta testmozgás ízére csak rá kell érezni és ha valaki kipróbálta, rájön, hogy egy nagyon remek dologról van szó. De tulajdonképpen mire jó a futás? Ha legyűrjük a kezdeti nehézségeket, akkor hamar függővé lehet válni. Tulajdonképpen a futás kezdőknek fokozatosan kezdhető el és ha bírja a strapát, akkor abba sem fogja hagyni. Ahhoz, hogy minden jól menjen, szükségünk lesz egy jó futócipőre.

Mire jó a futás?

Mire jó a futás?


Olvasd tovább

A jó gyerek csizma könnyedén kiválasztható

A jó lábbeli kiválasztása mindig komoly feladatot jelent a szülő számára, hiszen a kisgyermek maga nem tudja eldönteni, hogy egy ráadott cipő szorítja-e vagy sem. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy már tipegő korban rá kell adni a megfelelő cipőt, hiszen csak így tudunk egy megfelelő, biztos alapot biztosítani a kisgyermek számára. A lábbeli nem fejleszti a lábat, csak megvédi a környezeti hatásoktól. A gyerek csizma, esetleg szandál lehetőleg legyen supinált típusú, hiszen az erősebb kéreg segít megvédeni a bokát a kellemetlen bedőlésektől.

gyerek csizma

gyerek csizma


Olvasd tovább