A KTM kerékpár múltja és jelene

A KTM márkának nagyon hosszú és lenyűgöző története van. A céget Ausztriában hozták létre 1934-ben és kezdetben fémmegmunkálással foglalkozott. A második világháború ellenére folytatta a tevékenységét és már 1954-ben elkezdte a világhírű KTM kerékpár gyártását. A 90-es évek számos kihívással állították szembe őket, amikor a vállalat 3 részre oszlott.

Mindhárom egység különböző termékeket kezdett el gyártani: hűtőrendszereket, motorkerékpárokat és bicikliket. Valamennyi termék ugyanazon márka alatt jelent meg, bár valójában különböző cégek gyártották. Az osztrák KTM kerékpárokat a magas minőség jellemzi. Gyakran vesznek részt különböző versenyeken, ahol dobogós helyezéseket érnek el.

Történetüknek köszönhetően, a világ legjobbjai közé tartoznak és nagy népszerűségnek örvendenek, a gyors és jó minőségű technológiák szerelmesei körében. A márkanév alatt kibocsátott termékek köre igen széles. A KTM kerékpárokat számos versenyen alkalmazzák. Sőt, kiváló minőségű elektromos kerékpárok széles választékával is büszkélkedhetnek.