Az akkumulátoros láncfűrész a hobbikertészek választása

Hobbikertészek és a rendszerető vidéki emberek gyakran szembesülnek a ténnyel, hogy a kedvenc díszfájuk megint túlnőtt. Mivel ilyen esetben nem derékvastagságú rönkök kivágásáról, hanem kisebb ágakról van szó, egy akkumulátoros láncfűrész tökéletes a feladatra.

Akkumulátoros láncfűrész

Akkumulátoros láncfűrész

Kompakt mérete, környezetbarát felhasználása és csekély energiaigénye kiválóan megfelel mindenkinek, aki nem kíván méretes fákat kivágni az udvarán. Kisebb teljesítménnyel rendelkezik mint a benzinmotoros megfelelője, de nem mindig az erő számít.

Kényesebb és finomabb beavatkozásoknál az akkumulátoros láncfűrész jobb döntés lehet, mivel könnyebben tudjuk a hibáinkat korrigálni. Gyorsan cserélhető akkumulátora lehetővé teszi, hogy kevés töltöttség esetén is villámgyorsan munkába lendüljünk.

Az akkumulátoros láncfűrészt különböző kiegészítőkkel is felszerelhetjük, ha szeretjük a saját igényeinknek a legmegfelelőbben alakítani a háztartási és kerti gépeinket. Maximális teljesítmény alatt is képesek vagyunk, akár félórán át használni anélkül, hogy cserélni kellene benne az áramforrást.