Betonjavító habarcs az egyenetlen felületekre

A lebetonozott felületeket is megrongálja az idő, például erkélyek, lépcsők, gangok egyaránt védelmet igényelnek. Ugyanakkor házon belül is kell betonfesték, hiszen nem minden helyiség rendelkezik parkettával, padlóval vagy járólappal.

Gondolunk itt elsősorban a kamarára. Bárhová szükséges is a betonfesték, a festekarena.hu webáruház kínálatában bizonyosan megtalálja a megfelelő típust. Ennek kiválasztása igen lényeges momentum, ha teljes sikert kíván elérni a lefestett felületek tekintetében.

Szem előtt kell tartani az átfestéshez szükséges és a száradási időt, mert amennyiben az ideális jellemvonásokkal felruházott terméket vásárolja meg, akkor rengeteg időt és energiát takaríthat meg. Továbbá, jelentősen érinti az anyagi részét az, hogy a betonfesték mennyire hígítható, valamint mennyi vész el a felvitt rétegből.

Legalább két rétegben kell felvinni a festéket, ha tartós eredményt akarunk elérni. Senki nem szeretné pár hét után megismételni a felújítás izgalmas munkáját. Tökéletes munkát pedig csak megbízható alapanyaggal lehet végezni.