Egyedi élmények konzolbérléssel

Manapság nagyon népszerűnek számítanak a videójátékok, de mégsem vonzanak mindenkit. Sőt, akad egy olyan réteg is, aki teljesen feleslegesnek tartja a játékszoftvereket.

Konzolbérlés

Konzolbérlés

Őket elég nehéz lenne lekötni egy átlagos Xbox vagy Playstation konzollal. De a konzolbérlés valami egészen egyedi élményt kínál, ami kiváló kikapcsolódást jelent közösségi program gyanánt. Egy céges összejövetel általában az eszem-iszomról szól, de a holofedelzet.hu valami olyan dolgot kínál a konzolbérlés képében, amiben nem lehet mindennap része a résztvevőknek.

A virtuális valóság az erős hardvereknek köszönhetően rendkívül élethű szintre fejlődött. Évzáró partira, szülinapi bulira, csapatépítésre mindig az aktuális és a legjobb programokkal képes szolgálni a Holofedélzet csapata.

A konzolbérlés során olyan eszközöket lehet kipróbálni, amelyek a VR terén egyedi élményt nyújtanak. Az Oculus Rift, a HTC Vive és a Playstation VR sem maradhatott ki a repertoárból. Mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő programot, amivel új élményeket fedezhet fel a virtuális valóság lélegzetelállító világában.