Egyedi puzzle 3D modellekkel

A kirakós lehet végtelenül egyszerű, ám a darabok számától függően, rendkívül nehéz is. Minél több darabból áll és minél részlet-gazdagabb képet kell kirakni, annál nehezebb feladat vár ránk.

De milyen lehet az egyedi puzzle, ami az scolor.hu kínálatában is szerepel? Elsősorban a gyerekeknek kínál minőségi kikapcsolódást, de a felnőttek is kedvüket lelhetik az egyedi puzzle kirakásában. Ebben az esetben már a térben kell gondolkodni, mert 3D épületmodellek kirakása a feladat, ezért számít egyedi puzzle-nek ez a típus.

Szórakoztatóan fejleszti a gyerekek problémamegoldó képességét és segíti bennük az alkotás iránti vágy kialakulását. Ráadásul megismerkedhetnek például a New York ikonikus épületeivel.

Igazi kihívást jelent New York részeinek a kirakása, viszont ez teszi még izgalmasabbá a kirakóst. Szinte soha nem lehet megunni, mivel állandó a késztetés, hogy a következő épület darabjait is megtaláljuk, amivel teljes lesz az adott negyed látképe. Az egyedi puzzle kirakása után ékes díszévé válhat a gyerekszobának.