Mágneses rezonancia vizsgálat testi és lelki síkon

Számos olyan tényező ronthat az emberek egészségén, ami egy idő után különböző tünetek képében nyilvánul meg. Ilyen például a levegőben található gázok, a méreganyagok a vízben, a mozgás hiánya, a stressz, a nem megfelelő mennyiségű folyadék elfogyasztása és természetesen az alkohol, dohányzás, vagy egyéb káros anyagok. A mágneses rezonancia vizsgálat pontosan ezen károk mérésére szolgál, ugyanis arra világít rá, hogy milyen eltérések léptek fel a szervezetében, amelyek eltérnek az egészséges állapottól.

magneses rezonancia vizsgalatAzt is megmérhetik vele, hogy milyen problémákat szükséges korrigálni és mihamarabb kezelni. Nem sokan ismerik a rezgési harmóniák fogalmát, pedig nagymértékben hozzájárulnak az egészséghez, kiegyensúlyozottsághoz és a közérzethez. Az olyan hullámok, amelyek a mobiltelefonból vagy a mikrohullámú sütőből érintik a testet, felborítják ezt a harmóniát. Ilyenkor jön képbe a mágneses rezonancia vizsgálat, ami felméri a test állapotát és rávilágít azokra a pontokra, ahol probléma lépett fel.

A kezelés neve onnan ered, hogy ezeket a felméréseket bizonyos elektromágneses rezgések alapján mérik fel a betegeknél. Ez a kezelés sejtszinten dolgozik, tehát egyaránt alkalmazzák a fizikai és mentális síkon. A mágneses rezonancia vizsgálat által, a következő szempontok mérhetőek fel: különböző fertőzések, allergiák, toxinok, bizonyos rizikófaktorok, azok a táplálékok, amelyeket kerülni kell, de ugyanakkor azok is, amelyeket pótolni szükséges, továbbá a vitaminhiányra is felhívja a figyelmet.

A stressz senkinek sem jelent valami újat, hiszen napi szinten ki van téve az ember különböző helyzeteknek, amelyek idegességhez és frusztráltsághoz vezetnek. Ezzel a vizsgálattal azonban alternatív módon közelíthető meg a probléma, valamint visszaállítható a belső harmónia. A stressztől való mentesülés a beteg testi és lelki állapotát is jobb szintre hozza. A mágneses rezonancia vizsgálat után, kialakítjuk a megfelelő kezelést minden páciensnek. Személyre szabottan közelítjük és orvosoljuk a problémát, hiszen számos területen léphetnek fel elégtelenségek.