Sokszínű szolgáltatás az Óceán tisztítószalonban

A mai társadalom tagjai, úgy nők, mint férfiak, rengeteget dolgoznak, ezért a nagyobb városban több mint egy órát is elvehet a munkába vezető és onnan a hazavezető út. Többségünk a pihenésre vágyik, na de hol marad a házimunka? Az Óceán tisztítószalon a megmentője.

Óceán tisztítószalon

Óceán tisztítószalon

Szakértő kollégáinktól professzionális segítségre számíthat, legyen szó vegytisztításról, mosásról, vasalásról. Ha sürgősen szeretné igénybe venni eme szolgáltatásokat, 50%-os felár ellenében, pár órán belül gyorstisztítást is végeznek. A következő minőségi szolgáltatásokat nyújtják: vegytisztítás, ágyneműk, huzatok, lakástextil tisztítása, bőr, velúr tisztítása, szőnyegtisztítás, ruhatisztítás, piperemosás, kézi folttisztítás, vasalás, bőrfestés.

A szakemberek szívesen állnak az ügyfelek rendelkezésérére és szakértelmükkel prémiumminőséget nyújtanak. Mindenféle munkálatért garanciát vállalnak, ami ugyancsak a cégbe vetett bizalmát alapozza meg. Spórolja meg idejét és energiáját azzal, hogy az Óceán tisztítószalon szolgáltatásait veszi igénybe!