Tornazsák különféle mintákkal

Könnyed és egyszerű. Nem is kell más, hogyha edzőterembe készülünk. Elfér benne minden, amire ilyenkor szükségünk lehet. A tornazsák anyaga strapabíró és akár hátizsákként is használható, a zsinóroknak köszönhetően.

Tornazsákok többféle kivitelben

Tornazsákok többféle kivitelben

Többféle változatban lehet megrendelni a taskagaleria.hu webáruházból, ahol a gyerekek és felnőttek egyaránt válogathatnak a tornazsákokból. Önmagában elég unalmasan nézne ki, viszont a dizájnerek remek munkát végeztek ebben az esetben, hiszen Batmanes tornazsáktól kezdve, a Barcelonáson át egészen a Real Madrid focicsapat címerével ellátott modellekig, mindegyik beszerezhető rendkívül kedvező áron.

A testnevelésórák elengedhetetlen kelléke. A könnyedsége sportos megjelenést biztosít, éppen emiatt válik olyan kényelmessé a viselete. A tisztítása szintén könnyen megoldható, ráadásul hamar száradó mikroszálas anyagból készült.

fNagyon sokféle mintával ellátott tornazsák közül lehet válogatni, így mindenki megtalálhatja az ízlésének éppen megfelelő modellt. Iskolakezdéskor nagyszerű ajándéknak számít.

Print Friendly, PDF & Email