A homokszóró alaposan tisztít

Gyakran kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy nem tudjuk pontosan, milyen eszközzel takarítsunk meg a fémes felületet a már leváló festéktől vagy éppen az elharapódzó rozsdásodástól. A megszokott eljárás ilyenkor, hogy különböző vegyszereket alkalmazunk, amelyek nagyon veszélyesek lehetnek a környezetre nézve. Azonban, van egy olyan hatékony megoldás a Karcher homokszóró képében, hiszen ez pillanatok alatt végez a munkával. Már az elnevezésből is sejthetjük, hogy nem egy mindennapi eszközről van szó.homokszoro-

A folyadékhoz kevert apró kvarcszemcsék erőteljesen csiszolják a felületeket. Végül is a természet van leutánozva, ugyanis amit a folyók és patakok tesznek meg sok év alatt a vízzel szállított üledék segítségével, itt ugyanaz a dolog történik, csupán felgyorsítva. Szinte semmi sem képes ellenállni hosszabb ideig a homokszóró használatának.

Megéri az alkalmazása, főként olyan helyeken, ahol állandóan problémát jelent a megfelelő tiszta felületnek a kialakítása. A modern építkezéseknek egy teljesen elengedhetetlen kelléke a homokszóró, így egyre nagyobb teret nyer az alkalmazása.