Webáruház

A wok serpenyő a kínai fémedény

A legtöbben az olyan serpenyőket szeretik, amelyek több recept kivitelezésére alkalmasak lehetnek a konyhában, legyen szó rántott húsról, párolt zöldségről vagy akár natúr csirkemellről.

Wok serpenyő

Wok serpenyő

A wok serpenyő erre tökéletesen alkalmas, hiszen lehet benne bő olajban sütni, párolni, pirítani, de még főzni és gőzölni is. Ezt a serpenyőt a kínaiak találták fel. Egyik legnagyobb ismérve a kissé gömbölyded forma egy hosszú fogóval ellátva.

Olvasd tovább

Megéri ugatásgátlót vásárolni

A kutya nevelése hosszú és fárasztó folyamat, ami maximális kitartást igényel a tulajdonos részéről. Vannak olyan helyzetek, amikor a kedvencek nem akarnak engedelmeskedni a kiképzésnek, például nem hallgatnak a tulajdonosra és ok nélkül folyamatosan ugatnak.

Olykor jól jön az ugatásgátló

Olykor jól jön az ugatásgátló

Ebben a helyzetben az ugatásgátló segíthet. Mi ez és miként kell helyesen használni? A szóban forgó termék egy elektromos nyakörv, ami reagál az állat hangjára. Amikor a kutya folyamatosan ugatni kezd, beindul a működése és különféle befolyásokkal bünteti őt.

Olvasd tovább

Szerezze be bátran a férfi táskát!

Napjainkban rengeteg terméket dobtak piacra a nőknek. Ezzel nincs semmi gond, azonban az erősebbik nemre is kell gondolni. Sokak által keresett a férfi táska, hogy ezáltal az urak is helyt tudjanak állni a rohanó mindennapokban.

Férfi táska kitűnő minőségben

Férfi táska kitűnő minőségben

Bizony sokszor nemcsak a kulcsot, a telefont és a pénztárcát kell maguknál hordjanak, hanem egyéb tárgyakat, esetleg dokumentumokat is. Komolyabb munkahelyen pedig szinte elvárt, hogy aktatáskával vegyenek részt a munkanapokon.

Olvasd tovább

A 40x30x20 hátizsák praktikus választás

Az aktívan utazók, üzletemberek, diákok, tanárok életében elengedhetetlen kellék egy olyan méretű hátizsák, ami utazáskor kiegészítő, de ugyanakkor fő csomag is lehet. A 40x30x20 hátizsák méreteit tekintve tökéletes választás lehet. Repülővel, vonattal vagy autóval történő utazáskor is praktikus poggyászként szolgál.

Laptop hátizsák

Laptop hátizsák

A fapados légitársaságok fedélzetére megengedett a fent említett méretű hátizsák felvitele. Méretét tekintve több minden is elfér benne, legfontosabb a laptop, de a kisebb zsebeinek köszönhetően, akár fülhallgatót, iratokat és más nélkülözhetetlen tárgyakat is vihet benne.

Olvasd tovább

Jó városi kerékpár a biztonsági közlekedésért

A helyi közlekedés sokszor borsot törhet az ember orra alá. Ilyenkor egy jó városi kerékpár megoldást jelent a mindennapokban. De mitől válik egy bicikli megfelelő közlekedési eszközzé?

Városi kerékpár

Városi kerékpár

A városban mindig nagy forgalommal, dugókkal és sok gyalogossal kell számolni. Sokszor nehéz parkolóhelyet találni, a tömegközlekedés is meghatározott időpontokhoz van kötve. Amennyiben úgy dönt, hogy Ön inkább két keréken akar eljutni egyik helyről a másikra, a bikelife.hu oldalon talál megfelelő biciklit.

Olvasd tovább

Idén is megfizethető a Gree klíma ár

Hogyha azt a márkát választjuk, akkor valószínűleg nem fogunk mellényúlni, hiszen a minőség garantált. A Gree klíma ár egyébként sem nevezhető magasnak.

Legalábbis a hagyományos modellek, amelyek egy átlagos háztartás igényeihez lettek tervezve, nem számítanak drágának. Abban a tekintetben pedig főleg nem, ha azt nézzük, hogy ez a gyártó készíti más cégeknek az alkatrészeket. Számos más márkájú légkondicionálóba Gree alkatrészek kerülnek.

Olvasd tovább

Idén is van babaváró támogatás

Gyakran meg szokták bélyegezni azokat a párokat, akik nem terveznek gyereket a közeljövőben, azzal a jelzővel, hogy ezzel együtt felelősséget sem szeretnének vállalni.

Jól jön a babaváró támogatás

Jól jön a babaváró támogatás

Pedig gyakran ez egy jól átgondolt döntés, mivel figyelembe veszik az anyagi helyzetüket. Ha ez nem túl kielégítő, akkor sokan inkább hanyagolják a gyerekvállalás kérdését. A babaváró támogatás már egy teljesen más szemszögbe helyezi a dolgokat.

Olvasd tovább

Kiváló minőségű üzletberendezések a Momenttől

Szeretne egy helyen beszerezni mindent, amire az üzletének szüksége lehet? Ne keressen tovább! Az üzletberendezések a Momenttől használt, újszerű állapotban lévő, kiváló minőségű termékek, méghozzá kedvező áron.

A polcrendszerektől kezdve, a bevásárlókocsikon át az árubemutató eszközökig, mindent megtalál az azonnal rendelkezésre álló és szállítható készletben. Mindegyike könnyen kezelhető, mosható, esztétikus. A polcrendszerek egymással kombinálhatóak, állítható magasságúak és nagy teherbírásúak.

Olvasd tovább

A Honor 10 Lite ár versenybe száll a középkategóriában

Telefonvásárlásnál mindig össze kell vetni a minőséget és az érte kifizetendő összeget. A Honor 10 Lite ár megküzd bármelyik másik vetélytársával.

Amikor a külsőt vesszük nagyító alá, manapság már alig lehet megkülönböztetni a csúcskategóriát a középtől. Ez a telefon, a nagyokhoz hasonlóan, sok színben választható, de talán a legismertebb a kék változat. Külső borítása 100% műanyag, aminek hála túl fogja élni a nagyobb eséseket is.

Olvasd tovább

A gyapjú fonal hihetetlenül sokoldalú

A bárányok roppant hasznos állatok, hiszen a testükről levágott szálból rengeteg praktikus és mutatós holmit lehet készíteni. Ebben a rövid cikkben a gyapjú fonal nagyszerűsége kerül terítékre. Ahogyan azt említettük, a gyapjú fonal a juhokról szakszerűen eltávolított, tapintásra durva elemi szál feldolgozott produktuma.

A széles felhasználása és népszerűsége két tulajdonságának tudható be. Az egyik jellemzője a nemezelhetőség, a másik pedig az, hogy hőre roppant érzékeny.

Olvasd tovább