Ablakfólia a sokrétű felhasználás mestere

Takarékoskodjon az energiával, faragja le a rezsiköltségeket, váltson új designra és vigyázzon szerettei biztonságára! Hogy mi az összefüggés az imént felsoroltakban? Az, hogy létezik egy korszerű eljárásmód, aminek a segítségével mindezt elérhetjük! Az ablakfólia ezért közkedvelt megoldás és nem véletlenül alkalmazzák széles körben mind az otthonok, mind pedig az irodaépületek ablakfelületein.ablakfolia

A jó minőségű anyag fényvédő hatású, megszűri a káros UV sugarakat. Energiatakarékos, mivel nyáron nem engedi át a hőt, így az épületen belül kevesebbet kell működtetni a légkondicionáló berendezést, télen viszont nem engedi át a meleget a nyílászárókon, így a fűtési költségeken spórolhat. Az ablakfólia dekorációs célokra is alkalmazható, új küllemmel ruházza fel a felületet.

Ami a biztonságot illeti, több szempontból is hasznos ez a módszer. Ablaktörés vagy illetéktelen behatolás esetén is megvédi a jelenlévőket, az ablakfólia ugyanis egyben tartja a szilánkokat, illetve megnehezíti az épületbe való bejutást.