Az átlátszó ponyva ár alakulása

A ponyvák felhasználásának területe rendkívül sok oldalú, ráadásul számos esetben nekünk, felhasználóknak is praktikus megoldásnak minősülhet. A fényáteresztő képességgel rendelkező átlátszó ponyva ár tekintetében nagyon széles skálán mozoghat, ezt ugyanis több tényező is befolyásolhatja.

Először is az átlátszó ponyva kapcsán tudni érdemes, hogy hiányzik a szöveterősítés, ellenben egy nagyon ellenálló anyaggal van lehetőségünk dolgozni, ami még a fényt is átengedi. Felhasználásának területét tekintve, alkalmas lehet rendezvényhelyszínek térelválasztása során, oldalfalként, fényáteresztő ablakként vagy teraszok téliesítése során.

Átlátszó ponyva ár

Átlátszó ponyva ár

Ma már azonban rendkívül sok PVC ponyva közül van lehetőségünk választani, így átlátszó ponyva ár kérdésben is széles a skála. A Mabbiflex átlátszó vagy víztiszta ponyva anyaga majdnem száz százalékban fényáteresztő képességgel bír, hatását tekintve pedig az üveggel vetekszik, ám normál körülmények között nem reped, nem törik össze. Beépíthető akár ponyvákba fényáteresztő ablaknak, de teljes oldalfalként is használható.

Az átlátszó ponyva ár egyik legfontosabb tényezője az anyagnak a vastagsága, az Aka Digital Media által forgalmazott 0,8 mm vastagságú ponyvák pedig akár nagyfrekvenciás hegesztőgéppel vagy forrólevegős illesztéssel is megmunkálhatóak.

A vállalat átlátszó ponyva anyagból is gazdag készletet tart raktáron, ezért nagyobb mennyiség leszállítása is könnyedén megoldható. Az átlátszó ponyva ár azonban nem feltétlenül a legfontosabb tényező, hiszen lényegi kérdés, hogy van-e az adott típusból, illetve van-e készleten a kért szélességben. Hiszen a vállalat célja az egyedi igények azonnali vagy legalábbis gyors kielégítése, számukra mi vagyunk az elsők.

Éppen ezért a vidéki ügyfelek kiszolgálására futárszolgálat áll rendelkezésre, így a házhozszállítás kérdése is megoldott. Ebből következik tehát, hogy az átlátszó ponyva ár csak másodlagos a minőséget követően, hiszen mi sem fontosabb annál, minthogy az igényeinknek megfelelő minőségű ponyva kerüljön a birtokunkba.