Betonkerítés – esztétikus és biztonságos

A régi építkezési szokások az idővel megmaradnak, sokszor megváltoznak vagy más köntösbe bújnak, de továbbra is velünk vannak.

Ma nem fogja senki többméteres vastagságú betonkerítés segítségével elbarikádozni magát a kíváncsi szemektől, inkább valami szellősebb megoldáson fogja törni a fejét. A mai modern elemekből összerakható kerítéseknek is megvannak a maguk előnyei. Az egyik nagyon fontos tény, ami mellettük szól, az a gyorsaság.

Némi alapozás és földmunka után pár nap leforgása alatt elkészülhetünk vele, főleg ha jó talajra építkezünk. Ez főleg új építésű házaknál jelent nagy előnyt, hiszen nem kell vesződni ideiglenesen felhúzott kerítéssel.

Ha nem akarjuk hajlékunkat teljesen elrejteni a járókelők kíváncsi tekintetétől, akkor a betonkerítés kombinálható más különböző elemekkel, úgy mint fa- vagy vaselemek, de lehet éppenséggel tele, íves vagy áttört elemekkel tarkítani a már amúgy is esztétikus kerítést. A biztonságérzet a gyors szállítással és építéssel garantált és természetesen a megkímélt pénztárca is.