Biztonsági bejárati ajtó akciós áron

A lakás nyílászáróinak esztétikai funkciói is vannak, de ennél sokkal fontosabb a védelmi szerepük. Ha biztonságban szeretné tudni értékeit és családját, akkor egy erős biztonsági ajtóra van szüksége. A bejárati ajtó akció idején ezek a konstrukciók igen kedvező áron beszerezhetőek.

bejarati ajto akcioÉrdemes tehát figyelni a különböző szolgáltatók kedvezményes ajánlatait. Ha Budapesten vagy a környékén él, hívja a Profiszerelő Team szakembereit, hiszen most tőlük a bejárati ajtó akciós áron vásárolható meg!

A Profiszerelő Team munkatársai beszerelik Önnek az ajtót, így tulajdonképpen teljes körű szolgáltatásban részesül. A kiváló, 16 ponton záródó fém biztonsági ajtók nagyszerű védelmet biztosítanak Önnek és családjának. Mindezek mellett kiválóan szigetelnek.

A hang és a hőszigetelés terén is remekül teljesítenek. A lakás hangulatát is fokozza, hiszen a biztonság mellett, az elegáns megjelenésre is figyeltek a gyártók. A bejárati ajtó akció idején már 69990 Forinttól megvásárolható. Számos színben is kapható és választhat jobbra nyíló és balra nyíló ajtókat is.