Kedvezményes szélvédőcsere árak

Az üveggyártásról sokan nem is gondolnák, hogy ókori technológia eredményeképpen alakult ki. A szilíciumban gazdag települések rájöttek arra, hogy az adott kőzet milyen sokféle termék előállítására szolgálhat. A mai üveg tehát az ókori népeknek köszönhető. A szélvédőcsere árak különböző módon alakulhatnak annak függvényében, hogy milyen minőségű üveget szeretne vásárolni. Az árak természetesen attól is függnek, hogy milyen évjáratú az adott jármű. Minél idősebb az autó, annál olcsóbb a gyári, professzionális minőségű üveg.

Szélvédőcsere árak

Szélvédőcsere árak

Természetesen, mint minden szolgáltatás esetén, az autóüveg kicserélésénél is meg kell említeni a biztosítást, mely nem elhanyagolható ekkora kiadás esetén. A Casco biztosítás megköthető olyan káreseményre is, ami a szélvédő kicserélésével vagy javításával jár együtt. Ezt a biztosító fizeti, vagyis az ügyfélnek a teljes költsége nulla lesz. A szélvédőcsere árak abban az esetben, hogyha nem rendelkezik biztosítással, azoknak fizetniük kell.

Példának okáért, 1996-ban gyártott Volkswagen Passat esetén, az új szélvédő ára 9900 Forint lesz. Az autóüveg kiszerelésének és beigazításának a munkadíja pedig 7000 Forint. Így összesen 16.900 Forintba fog kerülni a javítás, amihez az autouvegek.hu webáruház csapata még 15 év garanciát is biztosít. A szélvédőcsere árak a drágább autó esetén magasabb, de még egyszer ki kell hangsúlyozni, hogy amennyiben rendelkezik megfelelő Casco biztosítással, úgy a javítás és a csere is ingyenes.

Az üveggyártásnak vannak bizonyos lépései, amelyeket minden esetben be kell tartaniuk a szakembereknek. Az üveg a folyékony anyag túlhűtéséből kialakuló amorf formával rendelkező termék. A szilárd anyagot préselik, különféle adalékanyagokkal ellátják, hogy megfelelő minőségű üveget kapjanak. Az autókban elhelyezkedő üvegek többrétegűek, ezért is drágábbak, mint a hagyományos üvegből készült termékek. A szélvédőcsere árak a minőség függvényében is nagymértékben változnak. Az autouvegek.hu oldalon biztosan meg fogja találni az Ön járművéhez ideális modellt.