Matt hatású tapéták

A geometrikus formák soha nem mennek ki a divatból és ez akkor is érvényes, ha tapétavásárlására kerül a sor. Izgalmas és egyedi, így érdemes mellette dönteni. A Harlequin Entity tapéták betonhatású színekben hódítanak, minimalista otthonokba tervezve. Alapanyaguk gyapjúrost, felületük sima és matt.

tapéták

tapéták

A tekercsek hossza általában 10 méter, míg szélessége 68 cm. A modern lakásokhoz leginkább a játékosság és az elegancia passzol, ehhez érdemes a virágmintás tapéták mellett dönteni.

A madárka mintás jól illeszkedik a gyerekszobákhoz. Fényes felületük azonnal felhívják magukra a figyelmet. Trópusi hangulatot teremtenek, míg a pitypangos minták visszafogottságot sugallnak. Az idei év legsikeresebb mintájának lett nyilvánítva a Harlequin kollekciójában. Egzotikus vonalat képviselnek a festett gránátalmák, fügék és articsókák, amelyekkel bármelyik nappali vagy hálószoba hangulata megteremthető. Az elegáns mintázatú tapéták közé sorolhatóak az elefántos modellek. Rendelési idejük általában 2-3 hét.