Nyelvtanfolyam: gyakori kérdések

Ha Te angolul szeretnél tanulni, akkor azt többféle módon is megteheted, hiszen a rendelkezésedre áll az internet rengeteg tantervvel és gyakorlattal, de ha biztosabb módszert szeretnél, akkor válaszd a Be Happy nyelviskolát. A nyelvtanfolyam keretein belül a diákok többféle módszerrel sajátíthatják el a nyelvet, így az írás, olvasás és a kiejtés sem hanyagolódik el.

Sikeres nyelvtanfolyam

Sikeres nyelvtanfolyam

A pontos tanítási idő hétköznap reggel 9.00-től este 21.00 óráig tart, és egészen hihetetlen, de még hétvégén is nyitva van, szombaton 9.00-től délután 14.00-ig, továbbá vasárnap 9.00-től délután 13.00-ig. Ezen a nyelvtanfolyamon érdemes heti 6 órában tanulni az angol nyelvet, azonban ha ez nem lehetséges, akkor a heti 4 óra is ajánlott, de ha a lehetőséged engedi, akkor mindennap jöhetsz, hiszen mi tárt karokkal fogadunk.

A nyelvtanfolyam során mindenki kap egy haladási programot, ami egy személyre szabott oktatási anyag, ezt a feladatsort megoldva és a tananyagot megtanulva bővítheted szókincsedet, és a hiányos nyelvtani réseket is betömheted.