Roppantott és csiszolt üveggyöngyök

A gyongyekszerbolt.hu weboldal ajánlata hatalmas. Üveggyöngy többféle változatban beszerezhető, mint például roppantott vagy csiszolt kivitelben. Ezek mérete és ára, valamint külalakja sok mindentől függ. Az anyag legtöbbször ugyanolyan minőségű, így leginkább a megmunkálás befolyásolja az árat.

uveg-gyongyÜveggyöngy felhasználásával rendkívül szép ékszerek készíthetőek, csak a módját kell megtanulni. A gyongyekszerbolt.hu ajánlatai között szerepel a light ametiszt üveggyöngy, ami 3 Forintért lehet a miénk darabáron, a Clear-lila AB, ami kicsit drágább kategória.

Átlagosan 7-8 Forintért már vásárolhatunk gyöngyöt, azonban vannak szebben megmunkált és drágább termékek is. A roppantott gyöngyök közül a türkiz, zöld, sárga és a pepita a legszebb termékek, azonban ezek is rendelkezésünkre állnak rengeteg kivitelben.

Az üveggyöngy szépségét a forma és a megmunkálás adja, azonban ezek keverése és kivitele nagyon szép nyakéket adhat. Beszerzése egyszerű, hiszen csak az internetet kell használni a rendeléshez.