Star Wars ágynemű garnitúra kapható

Különleges gyermekágynemű készlettel vár mindenkit a Lyamar bababolt. A kínálatban lévő termékek mindegyike magas minőséget képvisel, tervezésének köszönhetően pedig elbűvöli a legkisebbeket is. Ugyanez a helyzet a Star Wars ágynemű vásárlásánál is, ami egy párna- és takaróhuzatot tartalmaz.

Star Wars ágynemű

Star Wars ágynemű


A részletesen kidolgozott, tartós mintázattal rendelkező takaró, akár a gyerekszoba díszeként is használható. Kíméletes mosás mellett tartható tisztán. A Star Wars ágynemű csak kifordított állapotában vasalható, ha azt szeretnénk, hogy a mintázata ne sérüljön meg.

Pamut alapanyaga rendkívül kíméletes a kisgyermek bőrével. A Star Wars ágynemű mellett, sokan keresik a Disney mesefigurás modelleket, mint például a Mickey egér, My Little Pony, Soy Luna vagy Thomas, a gőzmozdony. A bababolt oldalára kattintva kényelmesen házhoz rendelhető a kiszemelt ágynemű típus. A készleten lévő termékek néhány munkanapon belül, futár segítségével megérkeznek. Ha nem lenne megelégedve a termékkel, nyugodtan küldje vissza!