A Voynich kézirat nagyszabású kihívás

Az évezredek során, gyakran tártak fel olyan újdonságokat a kor tudósai, amelyek alapjaiban rengették meg az éppen elfogadott alapelveket. Az ember valamiért vágyik az állandóra és biztonságosra, de közben szeret felfedezni is, aminek eredményekét olykor minden addigi elképzelés a feje tetejére áll. A múlt rejtélyei nagyban kihatnak a jövő fejlődésére. Talán „A Voynich kézirat” esetében is ez történne, ha végre valakinek sikerülne azt megfejtenie.

Eddig még teljes egészében senkinek sem volt szerencséje, de a szüntelen próbálkozások nem állnak meg. A középkorra datált mű, valószínűleg az akkori tudomány, filozófia keveréke egy eddig ismeretlen nyelven lett megírva. „A Voynich kézirat” sokak fantáziáját megmozgatta. Vajon mi van benne kódolva?

Esetleg mi lehetünk azok, akik végre megfejtik a titkot? Tegyünk egy próbát! Rendeljük meg az angyalimenedek.hu oldalról és vessük bele magunkat a felfedezésbe! Az internet sokat segít a mű felfedésében, ugyanis az eddigi eredmények és részfordítások megtalálhatóak online.