Aratás kiváló eszközökkel

Nem mindegy milyen eszközük állnak a rendelkezésünkre, amikor a mezőgazdasági munkálatok kerülnek szóba. Az aratás nagy feladat, aminek az elsődleges célja a termények oly módon történő betakarítása, hogy azoknak minél kisebb százaléka vesszen kárba.

Kombájn aratás közben

Mindig a százszázalékos teljesítményre kell törekedni, de az csak akkor lehetséges, hogyha rendelkezésünkre állnak a megfelelő munkagépek. A gigafarm.hu weboldalon megtalálunk minden eszközt, amire szükségünk lehet az aratás alatt.

Ezeket a gépeket szakértő munkaerővel együtt is kibérelhetjük. Hogyha a gazdaságunk rendelkezik ezekkel a gépekkel, akkor itt megtalálhatunk minden fontos alkatrészt egy helyen, hogyha meghibásodás történik.

A GI-GA Farm Kft. bővelkedik többek között traktor, permetező illetve vetőgép alkatrészekben is. Mielőtt eljön az aratás ideje, győződjünk meg róla, hogy minden szükséges eszköz a rendelkezésünkre áll, munkaképes állapotban, különben a betakarítás során váratlan problémákkal kell majd szembenézzünk, ami nagy idő- és pénzveszteséget okozhat.