Az e-commerce csúcsa

Az elektronikus értékesítés legdrágább megoldása az egyedi fejlesztésű webáruház. Mivel ezek csak több milliós beruházással valósíthatóak meg, ilyet csak az e-commerce csúcsán lehet találni. Ekkor a fejlesztő cég, gyakorlatilag a nulláról építi fel a rendszert.

e-commerce_Csak akkor érdemes ebbe belevágni, ha a piacon levő kész rendszerek nem képesek lefedni az adott vállalkozás speciális igényeit. Leginkább csak a multik és a nagyobb vállalkozások engedhetik meg maguknak ezt a megoldást.

Cserébe, akárcsak egy személyre szabott öltöny, a termékeikhez teljes mértékben igazodó rendszert kapnak, szabadon használható bármilyen marketinges eszköz. Az e-commerce területén fontos a jó domain név kiválasztása is.

Kezdőként érdemes a termékkört tükröző nevet választani, majd később, ha már a márka, cégnév a célpiacon befutott, akkor bátran használható ez az elnevezés is. Míg a termékkör felfuttatása a fontos, addig viszont érdemes kihasználni az annak megfelelő nevet, hiszen a keresőkben is sokkal jobb helyen szerepelhet az ajánlatunk.