Idén is van babaváró támogatás

Gyakran meg szokták bélyegezni azokat a párokat, akik nem terveznek gyereket a közeljövőben, azzal a jelzővel, hogy ezzel együtt felelősséget sem szeretnének vállalni.

Jól jön a babaváró támogatás

Jól jön a babaváró támogatás

Pedig gyakran ez egy jól átgondolt döntés, mivel figyelembe veszik az anyagi helyzetüket. Ha ez nem túl kielégítő, akkor sokan inkább hanyagolják a gyerekvállalás kérdését. A babaváró támogatás már egy teljesen más szemszögbe helyezi a dolgokat.

Hiszen 10 millió forintnyi szabadon felhasználható, kamatmentes hitelhez juthatunk hozzá, amennyiben eleget teszünk a feltételeknek. Így már sokkal egyszerűbb lesz a gyerekszoba kialakítása vagy a lakás teljes felújítása. A jelzalog.com weboldalon minden megtalálható azzal kapcsolatban, hogy mire van szükség a babaváró támogatás igényléséhez.

Amennyiben a feleség az igénylés napján még nem töltötte be a 41. életévét, valószínűleg minden további nélkül számíthat a babaváró támogatás jóváhagyására. Jól jön, hogyha konzultálunk egy pénzügyi tanácsadóval is, aki segít megtalálni azt a bankot, amelyiknél a legjobb esélyekkel indulhatunk.