Itt jutányosnak mondható a Galaxy S7 ár

A Samsug tulajdonosai a Galaxy S6 után, ami az eladásokat illetően nem teljesített túl jól, megfogadták. hogy igenis megállítják a visszaeső népszerűségüket és valami fantasztikussal rukkolnak elő. Ez meg is történt az S7-es modell révén, amelyik tényleg egy forradalmi kütyü lett. Hazánkban már megjelenést követően a Galaxy S7 ár reális volt, ezért sokan döntöttek a rendelés mellett.

Hogyan is vált ez a készülék az elmúlt évek egy legnépszerűbb mobiljává? Nos, nem titok, hogy a Samsung visszatért ahhoz az elvhez, amelyik eddig is sok sikert hozott. Ez nem más, mint a csúcskategóriás terméket tovább fejlesztése. A Galaxy S7 ár igazán reális akkor is, amikor az Edge változatról van szó, amelyik a szimpla fajta továbbgondolt, valamivel erősebb típusa.

Ez nem csupán profibb professzorral és több RAM-mal vette le a vevőket a lábukról, hanem az esztétikus külsővel is. A Galaxy S7 ár a mai napig elfogadható a premium.mobil.hu webshopnál. Ezen a terméken kívül itt megrendelhető az Apple iPhone 7-es mobilja is, amelyik külsőleg és belsőleg is fel tudja venni a versenyt az S7-sel.