Galéria korlátok porfestett változatban

A beltéri dizájn rendkívül fontos az épületek esetében, mindegy miről legyen szó. Egy családi ház vagy a különféle hivatali intézményeknek remek arculatot adhatnak a galéria korlátok. Kiemelik a lépcsőket, a teraszokat. Az egyediaceltermek.hu minőségi szénacélból készített galéria korlátokat gyárt, egyedi elképzelések szerint.

Egyedi tervezés

Így nem lesz két egyforma dizájn, hiszen az ügyfelek elképzelései meg lesznek valósítva. Nemcsak jól néznek ki, de biztonságosak is, a remek anyaghasználat és a modern gyártási technológiának köszönhetően.

A galéria korlátok elkészíthetőek hagyományos lépcsőhöz is, de nincs semmi akadálya annak sem, hogyha csigalépcsőhöz szeretnénk egy mutatós változatot. A letisztult, modern megjelenés rendkívül jól néz ki az épületek belterében.

A felületkezelés szintén nem hagy kívánnivalót maga után, hiszen a porfestésnek köszönhetően, nagyszerű végeredmény érhető el. RAL kód alapján, az egész színskálából választani lehet. A különféle galéria korlátokra érdemes előzőleg árajánlatot kérni.