Kik a „legjobb” plasztikai sebészek Magyarországon?

plasztikai sebész

Plasztikai sebész

Plasztikai műtétet nem csupán hiúságból végeztetnek el az emberek, hiszen vannak olyan helyzetek, amelyek komoly önbizalomhiányt, lelki problémákat eredményeznek, de az sem ritka, hogy egyéb egészségügyi problémát okoznak. Amikor műtéti beavatkozásra készülünk, akkor nyilván a legtapasztaltabb, legmegbízhatóbb plasztikai sebészt keressük, akinek a munkája nyomán nem kell félnünk szövődményektől.

Dr. Falus György is népszerű Magyarországon. A doktor úr már több mint 30 éve dolgozik plasztikai sebészként. Pályája kezdetén kipróbálhatta mind a kórházi, mind a magánpraxist. Jelenleg egy megújult magánvállalkozásban végzi az esztétikai műtéteket, a helyreállító operációkat pedig kórházi keretek között.

Maximális szakmai és emberi hozzáállással valósítja meg a hozzá forduló szépülni, fiatalodni vágyó páciensek elképzeléseit. A szakember meggyőződése, hogy a plasztikai sebészet olyan lehetőség, amivel bárki javíthat az életminőségén, mivel már egy apró korrekció is jó hatással van az önbizalomra.

A plasztikai kezelések listája

A drfalus.hu weboldalon megtekinthető a doktor úrtól kérhető esztétikai műtétek listája. Például a mellplasztika nagyon gyakori beavatkozás, legyen szó a mell nagyobbításáról, felvarrásáról, kisebbítéséről vagy az implantátum cseréjéről.

Persze itt még nem ér véget a műtétek listája, hiszen a doktor úr végez ajak- és ráncfeltöltést, férfi intimplasztikát, vádlinagyobbítást, zsírleszívást, has-, intim kisajak- és szemhéjplasztikát is. Akkor sem kell más plasztikai sebészt keresni, ha olyan összetett műtétre van szükségünk, mint a mellnagyobbítás mellfelvarrással, implantáció külön heg nélküli mellfelvarrással, mellfelvarrás hasplasztikával vagy mellnagyobbítás hasplasztikával.

A szakember munkái is megnézhetőek a weboldalon, ahol megtalálható egy előtte és utána képgaléria. A legnagyobb tapasztalatot a mell-, has- és arcplasztika területén szerezte a szakember. Fontos információ, hogy dr. Falus György sebész minden beavatkozásnál próbálja felhívni a figyelmet a természetes arányokra.

Online tanácsadás is igénybe vehető

Ha kérdésünk van valamelyik esztétikai beavatkozással kapcsolatban, akkor célszerű egy konzultációra bejelentkezni, amiért egyébként nem kell fizetni. Azonban, ha nincs időnk erre, akkor igénybe vehetjük az online tanácsadást is. Nagyszerű opció ez arra, hogy a megfelelő szakembernek tegyük fel a kérdéseinket, aki biztosan pontos választ fog adni.

Ha még a tájékozódás fázisában vagyunk, akkor érdemes használni a weboldalon található űrlapot, ahol feltehetjük a plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseinket. A válaszok publikusak, de ha a kérdező nem akarja, akkor a neve nem jelenik meg az oldalon. Kérdés esetén ne habozzunk, kérdezzünk!

A plasztikai sebész fontosnak tartja a legújabb eljárások, anyagok megismerését és alkalmazását, ezért rendszeresen részt vesz hazai és külföldi továbbképzéseken. A legújabb technikákat megismerve, a praxisában alkalmazza az újdonságokat, ami rendkívül szép eredményeket hoz, a páciensek legnagyobb megelégedésére és örömére.