Kíméletes keratinos hajegyenesítés

Az olyan beavatkozásokhoz, amelyek a haj szerkezetét megváltoztatják, mint vasalás, dauerolás, általában negatívan viszonyulunk, mert ezek nagymértékben roncsolják a hajat.

Hajegyenesítés

Hajegyenesítés

A tartós hajegyenesítésről is kialakult ez a negatív kép. Mi azonban tenni szeretnénk azért, hogy ezt a képet megváltoztassuk, ugyanis különleges termékeinknek köszönhetően, a tartós hajegyenesítés nem roncsolja hajának szerkezetét, mivel keratin felhasználásával végezzük, ami a haj egyik alapvető alkotóeleme. Így rendkívül kíméletes technikával varázsolunk Önnek egyenes hajat, aminek akár három hónapig is örvendhet.

Kizárólag só, szulfát és parabén-mentes termékeket alkalmazunk az eljárás során, ami szintén a kíméletességet szolgálja. A különböző hajhosszúságokra eltérő árakat szabtunk meg, azonban sem a rövid sem a hosszú haj egyenesítésére nem kérünk több tízezreket, más hajszalonokhoz képest. Próbálja ki szolgáltatásunkat és ha egyszer megtapasztalta azt az érzést, hogy a reggeli ébredéskor is egyenes és rendezett a haja, biztosan újra el fog jönni szalonunkba hajegyenesítésre.