Kiváló számlázó szolgáltatás

Minden cég esetében szükség van a számlák előállítására, ahogyan ezek kézbesítésére is rengeteg esetben. Az IKRON által jelenleg elérhető az a rendkívül jó minőségű számlázó szolgáltatás, amely által úgy a papír alapú számlákra, mint az elektronikus számlák előállítására is lehetőség van.

Számlázó szolgáltatás

Az említett számlázó modul nagyon hasznos és praktikus, valamint az e-számla, vagyis az elektronikus úton előállított és kézbesített számla, sokkal inkább környezetbarát és költségkímélő, mint a papír alapú számla. Az egyszerű és gyors számlázó segítségével lehetőség van az ügyfelek állandó szolgáltatásainak egyszerű nyilvántartására is. Rendkívül sok praktikus számlázó funkció áll a felhasználó rendelkezésére, valamint a gyakrabban használt számlázó funkciók esetében, már egyszerűsített felületen is lehet dolgozni.

Ez a modul minden cég számára tökéletes megoldást nyújthat, bármilyen típusú és nagyságú cégről legyen is szó. A rengeteg funkció által minden cég munkáját megkönnyíti, sokkal gyorsabbá és hatékonyabbá válik ezáltal a folyamat.