Közkedvelt eszköz a Bluetooth fejhallgató

Az úgynevezett klasszikus eszközök egyáltalán nem elavultak. A „jó öreg” fejhallgató innovatív technológiával felszerelve tartja a lépést az új kütyükkel. A Bluetooth fejhallgató roppant közkedvelt minden generáció körében, ami köszönhető az olyan tulajdonságainak, mint a remek hangzás, kényelmes használat és könnyű kezelhetőség.Bluetooth fejhallgató

A blitzwolf.shop webáruházban megrendelhető Bluetooth-os termék nem véletlenül a vásárlók egyik kedvence, hiszen kompakt, sokat tud, mégis megfizethető. A BlitzWolf BW-HP0 Bluetooth fejhallgató beépített mikrofonnal ideális mind az otthoni zenehallgatásra, mind pedig a számítógépes játékokra, de sportolás közben is remek. Vezetékkel és vezeték nélkül is használható.

Ez a Bluetooth fejhallgató ráadásul pillanatok alatt összehajtható, mindössze 240 grammot nyom, így nemcsak könnyen szállítható, de hosszútávon is kényelmes a viselete. Gondolhatnánk, hogy ennél többet már nem is tudhat, pedig még szó sem esett a 400 mAh akkumulátoráról, ami akár 18 óra folyamatos zenehallgatásra is elegendő.