Mit tartalmaz a kozmetikai tetoválás tanfolyam?

A mindennapi sminkelés meglehetősen időigényes, ráadásul nem is sikerül mindig tökéletesen, de modern világunk erre is kínál megoldást, sminktetoválás formájában. A kozmetikusok igyekeznek tartani a lépést a trendekkel, de azok is igénybe veszik a kozmetikai tetoválás tanfolyam nyújtotta lehetőséget, akik nem a szakmában dolgoznak. Leginkább a szemöldök, szemhéj, ajaktetoválás, valamint a szépségpötty sorolható ide. Általában ezeket kérik a kliensek, bár igazából a legjobban kedvelt terület a szemöldök.

Aki tökéletesen szeretné végezni a sminktetoválást, annak érdemes felkeresnie a topkozmetikus.hu weboldalt. Itt egyszerűen jelentkezhet a kozmetikai tetoválás tanfolyamra, ami 3 modulos. Elsajátítható a kurzuson a sminktetoválás teljes világa. Továbbá, megtanulhatjuk a szemöldök technikát, szempillatősűrítést, a szájkontúr, félsatír és szájsatír készítését. Gyakorlatilag mindent megismerhetünk a kozmetikai tetoválás tanfolyam során, amire szükségünk lehet ahhoz, hogy kifogástalan eredményt érhessünk el ezen a területen.

Lássuk, hogy mit tartalmaz még ez a hasznos kurzus! Elsajátíthatóak átfogó szakmai ismeretek elméleti és kifejezetten gyakorlati alapokon. Megtanulhatjuk a tanfolyamon a vendéggel való kifogástalan bánásmódot, a megfelelő, helyes kommunikációt is. Sokat megtudhatunk a munka iránti alázatról, ami nélkül egyetlen szakmában sem lehetséges a fejlődés. A kozmetikai tetoválás tanfolyam magába foglalja a gépek és tűk helyes kiválasztásának, a bőrtípus pontos meghatározásának, az érzéstelenítésnek a tanítását.

Megismerhetjük a kontraindikációkat, sőt, színelméletet is tanulhatunk. A helyes pigmentek kiválasztásának ismeretét szintén elsajátíthatjuk. Aztán az életvitel bőrre gyakorolt hatásait, ahhoz a helyes szín meghatározásának tudományát ugyancsak tanítja a kozmetikai tetoválás tanfolyam. A szakember magas színelméleti tudást ad át a résztvevőknek, a pigmentek helyes ismeretét illetően. Megismerhetjük a tónusokat, altónusokat, a különböző bőrtípusokat. Ismereteket szerezhetünk az előrajzolásról, de latexes és élő modellen történő gyakorlatokat szintén végezhetünk a kozmetikai tetoválás tanfolyam során.

A képzés időtartama 5+1 nap/9 nap, 1-2 fős és kiscsoportos oktatásban történik. Az oktatás helyszíne Budapesten két címen, illetve Debrecenben és Halásztelken található. Jelenleg kedvezményes áron vehetünk részt a kurzuson, aminek bruttó ára 750 000 Ft-tól kezdődik. Szükség esetén részletfizetéssel is kiegyenlíthető az oktatás díja, ami kiváló opció.

Kozmetikai tanfolyamok tapasztalt szakemberekkel

A fejlődés nélkülözhetetlen a szépségiparban dolgozóknak ahhoz, hogy minél több vendéget szerezzenek és megtartsák őket, tehát folyton tanulni kell, megismerni az újabb és újabb technikákat. Tehát nagyon hasznosak a kozmetikai tanfolyamok és szerencsére, ezek ma már nem csupán a fővárosban érhetőek el. Az említett weboldalon megismerhető cég az ország több pontján tart továbbképzéseket és kizárólag gyakorlott, több évtizedes szakmai múlttal rendelkező szak- és mesteroktatók segítségével tartják a kurzusokat.

A hozzájuk forduló kozmetikusok a legmodernebb és leghatékonyabb kezelések tudásanyagához jutnak hozzá a tanfolyam keretein belül. A szakemberek küldetésüknek tartják, hogy egyedi értékeket teremtsenek a kozmetikai piacon és olyan trendi tudást adjanak át a tanulóiknak, amelyek Magyarországon nem vagy csak alig ismertek. Legfőbb céljuk az, hogy ezeket az ismereteket a legjobb szakemberek tanítsák az országban a kozmetikai tanfolyamok keretein belül. Csak olyan kezeléseket oktatnak, amiknek valós eredményeik vannak, ezzel pedig a képzést elvégzők egyedi szakmai, gyakorlati tudásra tehetnek szert.

A végzett diákokkal hosszú távú együttműködést terveznek, amit ékesen bizonyít a tény, hogy folyamatos szakmai támogatást nyújtanak nekik a tanfolyam után is. A kozmetikai tanfolyamok többféle képzést tesznek lehetővé. Elérhető a Hyaluron Pen, a termikus ionizáció, a sminktetováló, a henna szemöldökfestés és styling, a szempillaépítő, a Nanosoft képzés. Ezeken kívül, beiratkozhatunk Ex Age lágylézeres, lélekkozmetikus, sminkoktatás, Go Ink tetoválás eltávolítás, Inskin tetoválás eltávolítás, szempilla hosszabbítás képzésre is.

Lehetőség van továbbá a kozmetikai tanfolyamok közül olyan minikurzusokat elvégezni, mint például a Thesera L, H és G csomag, az Exo Lution, valamint a DA99. A topkozmetikus.hu weboldalon keresztül könnyedén felvehetjük a kapcsolatot a szakemberekkel, akik segítenek már a tanfolyam kiválasztásában is, ha szükséges. Ha kozmetikusként fejlődni szeretnénk, akkor ennél a cégnél a legjobb helyen járunk.

A szakmai előmenetel mindenkinek fontos, de ez kizárólag tanulással érhető el. Tulajdonképpen ezen kozmetikai tanfolyamok során kínált kezelések oktatásai évek óta biztos jelenlévői a szépségiparnak, amelyek rendhagyó eredményeket érnek el. A szakemberek figyelnek arra, hogy a kozmetikai tanfolyamok megfelelően jövedelmezőek legyenek a kozmetikusoknak, hogy a kurzus után a szalonjukban töltött idő alatt a lehető legtöbb bevételt tudják szerezni.