Ettől is függhet egy szürkehályog műtét ára

szürkehályog műtét

szürkehályog műtét

A szürkehályog, más néven cataracta azt jelenti, hogy a szemlencse fokozatosan homályosabbá válik, a látás pedig ennek következményeként egyre romlik. A cataracta szemüveggel vagy egyéb látásjavító eszközzel, gyógyszerrel nem korrigálható, kizárólag műtéti úton kezelhető, ami elérhető TB-finanszírozással is, ha magánúton szeretnénk elvégeztetni, akkor fizetni kell a beavatkozásért.

A beültetett lencse típusától is függhet egy szürkehályog műtét ára. De ez csak egy tényező, ami befolyásolja a végösszeget, hiszen a magánklinika által megszabott árhoz még hozzá kell számolni a vizsgálatokat, kontrollokat és szükség esetén az ápolási díjat is. Mégis rengeteg ember dönt a magánrendelések mellett, mivel az állami intézményekben hosszú a várólista.

Nagyon jól kell választanunk magánintézményt és szemész szakorvost, ha azt akarjuk, hogy a szürkehályog műtét eredményes legyen. Érdemes felvenni a kapcsolatot a drnagymihaly.hu weboldalon megismerhető csapattal, ha szürkehályog műtétre van szükségünk.

Dr. Nagymihály Attila szemészben megbízhatunk

A doktor úr tudásában, tapasztalatában megbízhatunk, ugyanis már több mint 10 000 szürkehályog műtétet végzett el sikeresen, tökéletes eredménnyel. A weboldalon megtalálhatjuk a beavatkozások árainak listáját is. A szakember megszabadítja a pácienst a szürkehályogtól, de mindig szem előtt tartja azt, hogy a beavatkozás után a beteg látása az adottságaihoz mérten a lehető legjobb legyen.

A cataracta műtétre magán egészségügyi központban kerül sor, ezért a doktor úr mindkét szemet ugyanazon a napon műti. Nagyon jó lehetőség ez, mert így nem kell hónapokat várni a másik szem kezelésére. A páciens több típusú prémium műlencse közül választhatja ki azt, amelyik az igényeinek leginkább megfelel.

A szakorvos minden esetben a legmodernebb technológiákkal dolgozik. A színvonalas, korszerű technológiának, valamint a szemész szakorvos nagy tapasztalatának köszönhetően, a szürkehályog műtét utáni regenerálódás gyors és a kockázata pedig minimálisra csökkentett. Tehát kifejezetten jó döntés ez az intézmény.

A szürkehályog műtét előnyei

Egy sikeres szürkehályog operáció visszaadja az éleslátás élményét, ami által jelentősen javul az érintettek életminősége is. Nincs értelme elviselni a rossz látást, azt a kellemetlen állapotot, amikor botladozunk, alig látjuk a színeket, homályosan látunk, káprázik a szemünk és még az áldott napsütés is zavar minket.

Van megoldás erre, hiszen ma már a szürkehályog műtét néhány perc alatt lezajlik, egyáltalán nem fájdalmas, nem altatásban történik, úgyhogy még ezzel sem terhelik a szervezetünket. Az érzéstelenítés igen hatékony szemcseppekkel történik. Könnyű beavatkozásnak nevezhető a cataracta műtét, amiből évente rengeteget végeznek el világszerte a szakorvosok.

Attól sem kell félni, hogy kórházi kezelést igényel ez a beavatkozás, mert mindössze néhány órát kell pihennie a páciensnek az operáló intézményben, majd haza is mehet. Természetesen, az operáció után egy ideig a nehezebb fizikai aktivitásokat kerülni kell, de ez nem jelenti azt, hogy nem élheti a műtött személy a megszokott mindennapjait.