Napfonatcsakra meditáció – egyéni foglalkozás

Nagyon kellemetlen, amikor azt érezzük, hogy nem vagyunk a helyünkön az életben. Ilyenkor hiába próbáljuk logikusan átgondolni, hogy merre kellene tartanunk, mert sajnos gyakran így sem jövünk rá a megoldásra. Ellenben, a napfonatcsakra meditáció révén megtisztíthatjuk egy kicsit a gondolatainkat. Végre lesz alkalmunk arra, hogy kiszakadjunk a zajos hétköznapokból. A szusszanásnyi szünet lehetőséget ad majd arra, hogy kívülről tekintsünk rá az életünkre. Persze kezdőként nem biztos, hogy sikerrel járunk, ha a napfonatcsakra meditáció kipróbálásáról van szó. Éppen ezért, nagyon előnyös, ha van mellettünk valaki, aki tud tanácsot adni.

Napfonatcsakra meditáció

Lengyel Kriszta gyakorlott ezen a területen, tehát bátran keressük meg, amennyiben szeretnénk megtanulni a meditáció alapjait. A Meeting Myself nevű weboldalán rengeteget olvashatunk arról, hogy miért előnyös a napfonatcsakra meditáció. Ennek a segítségével szabályozhatóvá válnak a gondolataink és képesek leszünk jobban koncentrálni. Krízishelyzetekben nem esünk majd annyira kétségbe.

Végre észre tudjuk venni az élet adta apró örömöket. Úgy fogjuk érezni, hogy a rendszeres meditáció hatására rengeteget javul az életminőségünk. Ennek tükrében, érdemes időpontot kérni az új készségnek az elsajátítására. Amennyiben inkább mozogni szeretünk, nem pedig üldögélni, akkor válasszunk bátran másik hobbit! A jóga Szentendre városában is kipróbálható Lengyel Kriszta segítségével. Egyénileg és csoportosan is kérhetünk tőle segítséget. Először a legalapvetőbb technikákat kell megtanulnunk.

Ezeknek az elsajátítása nem annyira egyszerű, de érdemes időt szánni rá. A jóga Szentendre településen egyre népszerűbbé válik, ezért bátran jelentkezzen a tanfolyamra, ha kedvet kapott hozzá! A testünk és a lelkünk is felfrissül a foglalkozást követően. Hamarosan fizikailag erősebbek leszünk, a helyesen végrehajtott gyakorlatoknak köszönhetően. A lelkünk pedig kisimul a relaxálás hatására. Ennek következtében, a jóga Szentendre városában legyen rajta a bakancslistán!