Sony okostelefonok egyedi dizájnnal

Nem túl régen olyan hírekről olvashattunk, amelyek arról szóltak, hogy a japán cég beszünteti az okostelefonok gyártását. Azonban a Sony okostelefonok eladásai ismét szárnyra kaptak az új X, XA és XZ szériának köszönhetően.

Sony okostelefonok

Sony okostelefonok

Azok sem kell aggódjanak, akik nem a legdrágább készülékeket szeretnék megvenni, mivel a Sony okostelefonok L1 és L2-es modelljei kedvező áron szerezhetőek be, amiért egy szerényebb hardvert, de ugyanolyan stílusos megjelenést kapunk. Az abszolút csúcstartónak az XZ modellek számítanak, amelyek 4K HDR kijelzővel vannak felvértezve.

Egyszerűen szemkápráztató ránézni egy ilyen panelre, amin minden tűéles és kontrasztos. Az embernek olyan érzése támad, hogy legszívesebben le sem venné a szemét róla egész nap.

A Sony okostelefonok sok megpróbáltatáson mentek keresztül az évek alatt, míg végül a gyártó úgy tűnik, hogy megtalálta a helyes irányt. A kamera terén sincs szégyellnivalójuk a Sony okostelefonoknak, hiszen kitűnő szenzorok találhatóak a készülékekben. A kitűnő minőség miatt, a Sony kameraszenzorokat más gyártók is előszeretettel használják a csúcskészülékeikben.