Tolóablak kis lakásokba

Kicsi a lakása vagy minél takarékosabban szeretné berendezni? Akkor az Ön számára tökéletes megoldás a tolóablak. Ezek lehetnek feltolható vagy oldalra tolható ablakok, tehát függőlegesen vagy vízszintesen mozgathatjuk az ablakszárnyakat.

toloablakLegnagyobb előnyük a helytakarékosság, ezért a tolóablak ideális a kicsi konyhába, de például térelválasztó funkciót is betölthetnek, az oldalra tolható kivitelek.

Akkor is tökéletes megoldás, amikor a konyhapult mögött található az ablak vagy abban az esetben, amikor a háziasszony szép kis ibolyákat nevel az ablak előtt, amelyeket, nem nagyon szabad rakosgatni egyik helyről a másikra, például amikor szellőztetni akarunk és nem tolóablak van a konyhában.

Amennyiben Ön is ablakcserén gondolkozik, akkor itt jó helyen jár, mert cégünk rendkívül kedvező áron ajánlja ezeket a praktikus ablakokat. Ha kérdése lenne, forduljon bizalommal hozzánk, mert munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére, megadnak Önnek bármilyen információt a szolgáltatásainkkal kapcsolatban!