Hogyan zajlik a retina lézeres kezelése?

Számtalan olyan betegség létezik, ami hatással van a szemekre, a látásra. Például szemfenéki (retina) lézerkezelés alkalmazása diabéteszes retinopátia, a látóhártya perifériás degenerációja, szemfenéki vénás keringési zavarok, érelzáródás, másodlagos zöldhályog esetén. A retina lézeres kezelés menetéről bővebben olvashatsz a www.budaiszemeszet.hu weboldalon. A portálon részletes leírást találsz erről az eljárásról, mindent megtudhatsz róla, ha elolvasod. Tájékoztatást kapsz arról, hogy milyen lézerrel dolgoznak.retina lézeres kezelése

Bizonyossággal nem kellemes ez a beavatkozás sem, csakúgy, mint az összes műtéti eljárás, de ha szükséges, akkor célszerű elvégeztetni. Járóbeteg-ellátás keretében, ambulánsan történik a szemfenéki lézerkezelés a Budai Szemészeti Központban. A beteg nem érez fájdalmat, hiszen a szemész orvosok helyi érzéstelenítést végeznek hatékony szemcseppekkel. Maximum enyhe szúró érzést tapasztalhat, de az rövid időn belül elmúlik. A beavatkozás csupán 5-20 percig tart.

Kérdezik sokan, hogy a szemfenéki lézerkezelés után milyen korlátozásokra számítsanak? Nos, a páciens a kezelést követően, már másnap visszatérhet a mindennapi tevékenységeihez, de egy rövid ideig tanácsos kerülnie a nehezebb súlyok emelését. A retina lézeres kezelése után előfordulhat látásromlás, ami néhány hét alatt bármiféle kezelés nélkül elmúlik. De az is lehet, hogy további beavatkozásra, ismételt lézerkezelésre, műtétre lesz szükség. Ha az esetedben is szükség van erre a kezelésre, akkor a Budai Szemészeti Központ lesz erre az ideális választás.

Az itt praktizáló szemész szakorvosok nagy tudással rendelkeznek, így teljes bizalommal fordulhatsz hozzájuk. A kezelés garantáltan meghozza a várt eredményt, ennek során megtörténik a látásromlás megállítása, lassítása. A szemfenéki lézerkezelés ára 55 000 Ft/szem/alkalom. Ez az összeg jó befektetés, hiszen a kezelés az egészségednek, a szemed világának megtartása érdekében történik. Nem szabad elhanyagolni a szükséges terápiákat, mert a betegség magától nem fog elmúlni!