Online kártyás fizetés beállítása webshopban: kihez érdemes fordulni?

online bankkártyás fizetés beállítás

Online bankkártyás fizetés beállítás

Az internet olyan új világot hozott el magával, amiről sokan álmodni sem mertek. Az online tér által az összekapcsoltság sokkal nagyobb lett, de ez még közel sem minden. A kereskedelem jelentős része is elkezdett áttevődni erre a színtérre. Ennek eredménye, hogy a webáruházak száma hihetetlen mértékben megsokszorozódott. Az ilyesfajta szolgáltatások révén kényelmesebbé vált a vásárlás, ugyanis a termékek egyenesen házhoz érkeznek, vagy adott átvételi pontokra.

A fizetés történhet az átvétel pillanatában a futárnál vagy direkt utalással a cég számlájára. A fejlődő technikai megoldások révén, már kötelező minden online áruháznak, hogy lehetőséget biztosítson a direkt számlakiegyenlítésre átlátható formában. Ehhez viszont bizonyos szolgáltatókhoz kell fordulni. Sok webáruháznak segített már az online bankkártyás fizetés beállításában a Novopayment. Az előre legyártott kész szoftvermodulok, úgynevezett pluginek segítségével egyszerűen aktiválható a kívánt szolgáltatás, amint a szerződés megkötésére sor került.

A népszerű webáruház modulokhoz integrálható rendszerek kész megoldásokat kínálnak, amiken keresztül szinte azonnal megtörténhet a tranzakció. Ilyen formában, széleskörű fizetési módra nyílik esély, mert a Novopayment megoldásai kitérnek a legtöbb általános hitel- és betétkártyára ugyanúgy. A cég Európa legnagyobb pénzintézményeivel dolgozik együtt, ami plusz garanciát nyújt az egyéni megoldásokra. Amire megéri még kitérni, az a DCC, vagyis a dinamikus valutaátváltás.

Ilyen módon bárki, a saját országának a valutájával fizethet, ami átváltásra kerül az aktuális árfolyamok függvényében. Több mint 90 féle pénznemben lehet fizetni és visszatérítésre pedig 23 valutában van esély. Természetesen előfordulhatnak aktuálisan problémák, de ezek elhárítására minden adott, a 0-24 órában működő ügyfélszolgálatnak hála. Tehát, ha egy webáruház indításán gondolkodsz és már egészen odáig jutottál, hogy a fizetési rendszer beállítására lesz szükséged, akkor már tudod hová érdemes fordulnod a professzionális szolgáltatásért, ami a sikerhez vezető út egyik kikövezett szakaszát jelenti.