Igazán profi a Popcorn médialejátszó

Amikor a médialejátszókról van szó, akkor értelemszerűen a vásárlók olyan modelleket szeretnének megvenni, amelyek egyszerűen kezelhetőek és roppant korszerűek. Ennek teljes mértékben megfelel a Popcorn médialejátszó, amely a világ számos pontján alapeszközt jelenthet a filmnézést illetően. Könnyű kezelhetősége az A-500 kezelőfelületnek és menürendszernek köszönhető, és ez teljesen megegyezik a régebbi modellével, a Popcorn Hour A-400 típuséval.popcornmedialejatszo

A temérdek modernizációs megoldás mellett pár komponens nem változott, mint például a filmes, zenei és fotós jukeboxok. Azonban egy alkatrész, tartozék mindenképp új lett, méghozzá a HOME képernyő, amely a Popcorn médialejátszó esetében először választható. Ha az érdeklődő az eszközt leginkább zenehallgatásra alkalmazná, akkor már az indításnál be lehet állítani a zenei kezdőoldalt.

Ebben segíthet a Cloud Media mobilalkalmazás is, amihez ingyenesen lehet hozzájutni. A Popcorn médialejátszó sikere mindenképp a modern jellegnek és a gondmentes kezelhetőségnek köszönhető, amivel számos vásárlót megnyert.