Piroska Gyula írásai szórakoztatóak és tanulságosak

Azt sem tudod, hogy hol áll a fejed? Sajnos ezt Magyarországon rengeteg vállalkozó, cégvezető elmondhatja magáról. Ha változtatnál ezen, akkor ajánlom, hogy ismerd meg Piroska Gyula Egy hajóban evezünk című könyvét. Ez, és a többi írása is élvezetes olvasmány, és tanulságos tananyag is egyben.

piroska gyula

 

Amellett hogy egyedi stílusuknak köszönhetően szórakoztatóak, megtanítanak a cégvezetés jó néhány használható trükkjére, és segítenek felismerni a problémáidat. Ha vállalkozóként, cégvezetőként szívesen hallgatnád meg mások véleményét, tapasztalatait a cégvezetésről, akkor itt a lehetőség.

Hogyan kell irányítani az alkalmazottakat, tárgyalni a partnerekkel? Meggyőzni a leendő ügyfeleket, hogy miért Te vagy a legjobb választás? Cégvezetőként több terület szakértőjévé kellett válnod, ideje, hogy megtanuld azt is, hogy a cégvezetés mellett hogyan lehet magánéleted is. Egy megfelelő stratégia nélkül könnyen elveszel a feladatok között, és a magánélet egy egyre távolibb álom.

Piroska Gyula segítségével változtathatsz ezen. Ha szeretnél sikeres lenni kevesebb munkával, akkor tanulj meg cégvezető lenni. Hasznos tudást szerezhetsz, hogy miként lehetsz hatékony. Ez a képesség megtanulható, fejleszthető.