Targonca vezetői tanfolyam a Transzport Studiumnál

Aki raktárosként akar elhelyezkedni, nagyon felkészült kell legyen, és nagyon sok mindenhez kell értsen. A raktáros és logisztikus feladatkör ugyanis nagyon összetett. A legfontosabb azonban, hogy rendelkeznie kell targonca jogosítvánnyal. Ez egy targoncavezetői tanfolyam elvégzése során bárki számára egyszerűen megkapható.

targoncavezetoi_tanfolyamEgy raktárban nagyon fontos jármű az önjáró rakodógép. Hiszen nagyon sok árut kell mozgatni a nap folyamán és azt puszta kézzel szinte megoldhatatlan feladat lenne elvégezni. Az önjáró rakodógépek kezelése azonban tapasztalatot és szakértelmet igényel.

A targonca vezetői tanfolyam során elméleti és gyakorlati képzésben is részesülnek a jelentkezők. Így felkészülnek minden váratlan helyzetre, ami egy raktárban előfordulhat. Alaposan megtanulják kezelni a rakodógépeket, hogy biztonságosan tudjanak dolgozni.

Ha most jelentkezik a Transzport Studiumnál az OKJ-s targonca vezetői tanfolyam elvégzésére, lehetősége nyílik egyszerre három rakodógéptípus kezelésének az elsajátítására. Így nagyobb esélye lesz elhelyezkedni egy raktárban.