A CPL beltéri ajtó tartósságáról

A Tisza Ajtó Kft. évről-évre új termékeket dob piacra. A nyugati modellek és szerkezetek gyorsan érik el Magyarország vevőkörét. A legújabb gyártott típus a CPL beltéri ajtó. Mit kell erről tudni? A rövidítésekről legtöbb embernek egy hangzatos név jut eszébe. Ez a szó egy mesterséges anyag rövidítése.

cplbelteriajtoAz ajtókat CPL fóliával vonják be, így rendkívüli tartósságot biztosítanak neki. A CPL beltéri ajtó hő és karcálló, ráadásul rendkívül jól bírja a vegyszereket. Olyan helyiségek felszerelésére használják a leggyakrabban, ahol rendszeres a vegyszeres kezelés, mint például feldolgozó üzemekben.

Ezek az ajtók a mostoha körülményeket is rendkívül jól viselik. Egyszerű a tisztításuk és nehéz megrongálni őket. Mindezek mellett elérhető áron kaphatóak. Dizájnjuk egyszerű, de kérésre lehet kapni bármilyen modellt.

A CPL beltéri ajtó tartósságáról híres, merevített szerkezete és kialakítása miatt nem kell azért aggódnia, hogy egy-két év alatt bezúzzák vagy felületét összekarcolják. Ezek az ajtók a gyermekes családoknak is megfelel, hiszen a kicsik szeretnek rajzolni és olykor karcolni is szeretik a különböző felületeket.