A Honor 10 Lite ár versenybe száll a középkategóriában

Telefonvásárlásnál mindig össze kell vetni a minőséget és az érte kifizetendő összeget. A Honor 10 Lite ár megküzd bármelyik másik vetélytársával.

Amikor a külsőt vesszük nagyító alá, manapság már alig lehet megkülönböztetni a csúcskategóriát a középtől. Ez a telefon, a nagyokhoz hasonlóan, sok színben választható, de talán a legismertebb a kék változat. Külső borítása 100% műanyag, aminek hála túl fogja élni a nagyobb eséseket is.

A dobozban kapunk egy átlátszó tokot, ami figyelmesség a gyártótól. A hátlapon dupla kamerát kapunk, ami egészen elfogadható fényképek születéséhez vezet. A kijelzője 6,21 colos és még a napsütésben is kitűnően látható. Memóriáját tekintve 3 GB RAM-ot és 64 GB ROM-ot kapott, ami a játékokhoz és a videók nézéshez is tökéletes.

A 3400 mAH akkumulátor az egész napi gyűrődést is könnyedén túl fogja élni. A Honor 10 Lite ára már 60.000 Ft-tól elérhető, ráadásul mindig jár 2 év gyártói garancia is. A magyar nyelvű menüt mindenki könnyedén kezeli, még az idősebbeknek is gyerekjáték lehet.