A ricinus olaj temérdek nyomelemet tartalmaz

Amikor az ember úgy érzi, a bőre gyorsan kiszárad és gyakran érdessé válik, vagy épp a haja hamar zsírosodik és sokszor töredezettek a hajszálak végei, mindig alkalmazni kell a megfelelő produktumot. Tökéletesnek minősül a ricinus olaj, az a folyadék, amelyik E-vitaminban, fehérjékben és zsírsavakban gazdag.ricinus olaj-

Ennek a legfőbb pozitívumai közé sorolható, hogy fertőtlenítő és gomba-, baktériumellenes adottságokkal rendelkezik. Ez nem jelent mást, mint azt, hogy a bőr bármely pontján képes kezelni a gondot, eltávolítva a káros kórokozókat. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a ricinus olaj többszöri, rendszeres használatával bizony teljes mértékben csökkenthetőek a pikkelysömör tünetei és még az aggasztó, zavaró szőrtüszőgyulladások is.

Mivel a ricinus olaj zsírsavjai táplálják és hidratálják a fejbőrt és a hajat is, szükséges lehet ennek alkalmazása azok körében, akik megunták a gyors zsírosodást és a töredezett hajvégeket. A ricinus olaj igazán kedvező áron vásárolható meg a sokak által látogatott, természetes termékeket forgalmazó www.lamianaturashop.com oldalon.