A tetőbox bérlés igen előnyös

Igen kellemetlen lehet utazás közben, amikor a csomagok között kell hosszú órákon keresztül ülni, vigyázva, hogy ki ne boruljon, le ne essen valami, viszont nincs más megoldás, mert a csomagtartó már tele van.

tetőbox bérlésEz elronthatja az egész utazást, tehát vegyük elejét az ilyesminek és szerezzünk be egy megfelelő szállítóeszközt! Amennyiben a tetőbox bérlés lehetőségét választja, amit a budapesti Hekki Kft. üzleteiben könnyedén elintézhet, akkor a gondok máris megoldódtak.

Ez az üzlet ugyanis a minőségi Thule szállítóeszközök forgalmazásával és kölcsönzésével foglalkozik. Tehát, amennyiben nem szeretné megvásárolni, viszont szüksége van az általuk forgalmazott szállítóeszközre, akkor vegye bérbe tőlük!

A tetőbox bérlés során, a tapasztalt munkatársak díjmentesen szerelik fel a terméket az autóra, de amikor csak egyetlen napra kölcsönzi ki a terméket, itt valóban csak arra az 1 napra való bérleti díjat kell kifizetni. A tetőbox bérlési időszakot követően, a bérelt terméket a cég munkatársai takarítják meg, így Önnek ezzel sem kell foglalkozni.