Díszített bögre a reggeli kávéhoz

Napjában többször is jólesik meginni egy csésze kávét, teát, vagy akár egy finom forrócsokoládét. Az ezzel eltöltött idő minőségi idő, jólesik a meghitt pillanatba belefeledkezni, míg kezünkben ott a gőzölgő bögre.

Díszített bögre

Díszített bögre

Ezért is nem mindegy, milyen környezetben tesszük ezt, vagy hogy miből is iszunk. Egy szép, igényesen díszített bögre kitűnő társ lehet, hiszen személyre szólóan láthatjuk el egy felirattal, rajzzal vagy emblémával. Ez a szolgáltatás most néhány gombnyomással elérhető és fantáziája tárgya hipp-hopp életre kel egy bögre oldalán.

Az egyedi tervezéssel meglephetjük barátainkat, családtagjainkat egy különleges, ünnepi alkalomból, de ugyanakkor saját magunknak is örömet szerezhetünk vele. Mindehhez igen kedvező áron lehet hozzájutni, a folyamat pedig nagyon egyszerű: válassza ki a számára kedvenc mintát, helyezze a kiválasztott felületre. A fantáziát szabadon lehet engedni, hogy igazán különlegeset alkothassunk. Hamarosan elkészül és kezében lesz a megálmodott, páratlanul egyedi bögre, melyből garantáltan jól fog esni minden egyes korty!