Emlékezetes ajándék az ismerősöknek

A szeretet kimutatásának van egy olyan fajtája, ami teljesen belemegy abba, amikor a barát vagy társ érzéseit, vágyait és elvárásait is ki kell fürkészni. Egy különleges alkalomra beszerzett ajándék mindezeket kell tartalmazza ahhoz, hogy a megajándékozottnak igazi meglepetést okozhasson, ugyanakkor arról is árulkodjon, hogy mennyire figyelnek arra, hogy mit szeretne valójában.

ajándékLegyen az alkalom egy születésnap, egy évforduló vagy akár karácsony, az ajándék mindig központi szerepet kap ilyenkor.

Egy elbaltázott ajándék azért is marad emlékezetes a többi mellett, mivel van amihez asszociálja az illető. Az emlékezetnek pedig van egy olyan tulajdonsága, hogy a leginkább kiemelkedő és kellemetlen eseteket jegyzi meg a legjobban, a többi pedig elhalványul mindezek mellett.

Amennyiben olyan ajándékkal szeretné meglepni a kedves ismerősét, amelyikről szeretné, ha emlékezetes maradna, akkor ezen két kategória közül kell valamelyiket megcéloznia. Természetesen, az esetek többségében mindenki szeretné, ha az ajándék kellemes emléket hagyna maga után.