A gyorspác megváltoztatja a füstölt oldalas ízét

Szereti a hagyományos ízeket? A füstölt oldalas egy olyan tradicionális étel, amit rengeteg módon felhasználhatnak a háziasszonyok. Karakteres íze miatt nem véletlenül illik nagyanyáink receptjeibe, és szeretik oly sokan. Azonban ahogy a többi hús vásárlásakor, a füstölt oldalas esetében is körültekintőnek kell lenni.

kolbasz

A gyorspác és a különböző adalékanyagok teljesen más ízhatást érhetnek el, mint a hagyományos kőfüstölés. A Tóalmási Húscsarnok csak hagyományos eljárással készíti termékeit. A vállalat célja nem csupán a kiváló hazai hústermékek értékesítése, hanem azok népszerűsítése is.

Nekik az is fontos, hogy a fogyasztók tisztában legyenek a húsvásárlás szempontjaival. Sokan azt hiszik, hogy ami adalékanyagoktól mentes, az megfizethetetlen. Szerencsére a Tóalmási Húscsarnok rácáfol erre. Céljuk, hogy minél több ember egészségesen és jól étkezzen.

Honlapjukon tájékozódhat arról, hogy hol vásárolhatóak meg termékeik, és egy-egy jó receptet is találhat oldalukon. Kiváló füstölt kolbászos fogásaiktól egykettőre megjön az étvágya. Azonban arra figyeljen, hogy mindegyiket csak és kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával készítse el. Például csak egy igazán ízletes füstölt oldalas teszi finomabbá a főtt ételeit.