Igazán korszerű szerkezet a Csempe Sparhelt

Sokan szeretnek nosztalgiázni és visszaemlékezni a régi szép időkre, amelyeknek része a nagyszülői ház is, ahol még csempekályha volt. Tény, hogy manapság retro megoldásnak számít, de roppant hatékonyan fűtötte be az egész házat. Napjainkban az egyik legismertebb hasonló szerkezet a Csempe Sparhelt, ami öntöttvasból készül. Jellemzői közé tartozik, hogy képes akár 24 órán keresztül folyamatosan működni, ami a hosszú parázstartásnak is köszönhető.

Csempe sparhelt

A szerkezet adottságairól részletesen olvashat a Fire Store honlapján, ahol az árakat is megtekintheti. A Csempe Sparhelt igazi modern darabnak számít, hiszen nem bocsájt ki annyi káros anyagot, mint a régi változatok. Képes akár 160 m² térséget kellőképpen felmelegíteni, ezért mindenképpen jó megoldásnak tekinthető a nagy családi házakban. Azonban ez az adott otthon szigetelésétől is nagyban függ. Természetesen a honlapon minden termékre garancia jár, ezért bármilyen meghibásodással nyugodtan keresse fel a munkatársakat! A Csempe Sparhelt igazán biztonságos és kényelmes megoldás. Annyi hátránnyal rendelkezik a kandallóval szemben, hogy a tűz nem látható. Tény, hogy ezzel a szerkezettel is hallani fogja a fa ropogását, azonban a korszerű változatokban a lángokat is szemügyre veheti. Nincs is annál kellemesebb, mint a modern sarok kandalló látványa, amiben a sárga és a narancssárga színű lángok táncolnak. Az ember valami oknál fogva szereti a tűz látványát, talán azért mert az otthonosság érzetét kelti. Arról se feledkezzünk meg, hogy a meleg is nagyban befolyásolja ezt a hangulatot, főleg a nagy mínuszokban.

A modern sarok kandalló előnye, hogy nem foglal nagy teret, és ahogy az a nevében is szerepel, könnyedén elhelyezheti bármelyik szoba sarkába. Próbálja úgy kiválasztani a szerkezetnek szánt területet, hogy bárhonnan rálátást nyerjen a tűzifa égésére! Ezzel megteremtheti az atmoszférát és még helyet is képes spórolni. Persze a modern sarok kandalló kategórián belül is több változat kapható az említett honlapon. Amennyiben tanácstalan, keresse fel bátran az alkalmazottakat a feltűntetett elérhetőségen keresztül!