A 40x30x20 hátizsák praktikus választás

Az aktívan utazók, üzletemberek, diákok, tanárok életében elengedhetetlen kellék egy olyan méretű hátizsák, ami utazáskor kiegészítő, de ugyanakkor fő csomag is lehet. A 40x30x20 hátizsák méreteit tekintve tökéletes választás lehet. Repülővel, vonattal vagy autóval történő utazáskor is praktikus poggyászként szolgál.

Laptop hátizsák

Laptop hátizsák

A fapados légitársaságok fedélzetére megengedett a fent említett méretű hátizsák felvitele. Méretét tekintve több minden is elfér benne, legfontosabb a laptop, de a kisebb zsebeinek köszönhetően, akár fülhallgatót, iratokat és más nélkülözhetetlen tárgyakat is vihet benne.

A hátizsákok a bőröndökhöz rögzíthetőek. Általában fényvisszaverő csíkkal vannak ellátva, a jobb láthatóság érdekében. Többnyire vízhatlan anyagból készülnek.

Rövid üzleti úthoz a legpraktikusabb és legideálisabb választás, mivel a laptop tökéletesen elfér benne. Némelyik hátizsák alján téglalap alakú talpak segítik a stabilitást. A 40x30x20 hátizsák remek társ a rutinszerű utazáshoz, amiben a tevékenységhez elengedhetetlen eszköz elfér.