A jó ceremóniamester ismérvei

A házasulandó pár aggodalmaskodva gondol bele, hogy az esküvő napján számtalan apró, ám elengedhetetlen részletre kellene odafigyeljenek.

Hangulatot csinál a ceremóniamester

Hangulatot csinál a ceremóniamester

Természetesen ez lehetetlen, mert az ifjú pár el lesz foglalva az érkező vendégek üdvözlésével, ezért egy hozzáértő ceremóniamester szolgáltatását hívják segítségül. Ez hatalmas segítség mindenkinek, így az ifjú párnak lehetősége lesz önfeledten élvezni az ünneplés minden percét.

A ceremóniamester tevékenységi körébe tartozik az előre megtervezett program betartatása, koordinálása. Ő tartja a kapcsolatot a fotóssal, videóssal, zenekarral, így senki sem marad le semmilyen fontos pillanatról. A vendégeket terelgeti a megfelelő helyszínekre, legyen az polgári esküvő, templomi szertartás, ünnepi ebéd vagy vacsora.

Hatalmas terhet vesz le ezáltal a menyasszonyról, a vőlegényről, valamint a pár családjaikról. Szintén fontos feladata a vendégsereg szórakoztatása, megnevettetése, az ifjú pár bizonyos próbatételek elé állítása. A ceremóniamester kiváló kommunikációs és problémamegoldó képességekkel kell rendelkezzen, az esemény lebonyolítása érdekében.